Sposób przygotowania:
Kaszanka zapiekana w bułce
Z bułek wydrążamy środki i smarujemy w środku trochę masłem. Z kaszanki zdejmujemy osłonkę, kroimy w plasterki i rozdrabniamy widelcem. Do kaszanki dodajemy drobno pokrojoną cebulkę i ogórki.
Jeśli trzeba doprawiamy do smaku. Przygotowaną kaszanką napełniamy bułki. Ser żółty drobno kroimy i obsypujemy brzegi bułek. Zapiekamy ok 20-30 min w 180 stopniach.
Po wyjęciu z piekarnika podajemy z ulubionym sosem.
Jeśli trzeba doprawiamy do smaku. Przygotowaną kaszanką napełniamy bułki. Ser żółty drobno kroimy i obsypujemy brzegi bułek. Zapiekamy ok 20-30 min w 180 stopniach.
Po wyjęciu z piekarnika podajemy z ulubionym sosem.
robaczek
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2