Sposób przygotowania:
Kokosowa pychotka
Składniki na polewę rozpuścić na maleńkim ogniu uważając aby się nie zagotowała.
Do garnka wlać mleko, dodać oba cukry, kakao i margarynę i zagotować.
Do gotującego się mleka wsypać kaszę zmieszaną z wiórkami energicznie mieszając aby nie zrobiły się grudki.
Masę gotować około 4 minuty.
Na blaszkę wyłożyć warstwę ciastek, na nią wyłożyć masę i wyrównać powierzchnię.
Następnie masę przykryć drugą warstwą ciastek.
Gdy masa przestygnie ciasto polać polewą i posypać wiórkami.
Do garnka wlać mleko, dodać oba cukry, kakao i margarynę i zagotować.
Do gotującego się mleka wsypać kaszę zmieszaną z wiórkami energicznie mieszając aby nie zrobiły się grudki.
Masę gotować około 4 minuty.
Na blaszkę wyłożyć warstwę ciastek, na nią wyłożyć masę i wyrównać powierzchnię.
Następnie masę przykryć drugą warstwą ciastek.
Gdy masa przestygnie ciasto polać polewą i posypać wiórkami.