Sposób przygotowania:
Kokosowe babeczki z suszoną żurawiną
Do miski przekładamy jogurt i dodajemy jajko, cukier kokosowy, olej i mieszamy.
Wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, wiórki kokosowe, ksylitol i mieszamy.
Dodajemy suszoną żurawinę i ponownie mieszamy. Ciasto przekładamy do silikonowych foremek.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 - 35 minut.
Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.
Wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, wiórki kokosowe, ksylitol i mieszamy.
Dodajemy suszoną żurawinę i ponownie mieszamy. Ciasto przekładamy do silikonowych foremek.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 - 35 minut.
Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.