Sposób przygotowania:
Siekane kotlety rybne z marchewką i serem
Filety rybne kroimy w drobną kosteczkę.
Marchewkę trzemy na tarce o małych oczkach.
Ser trzemy na tarce o dużych oczkach.
Rybę, marchewkę i ser mieszamy ze sobą.
Dodajemy jajka, mąkę, koncentrat pomidorowy i przyprawy.
Dokładnie mieszamy.
Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Łyżką wykładamy masę i lekko formujemy placuszki.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Marchewkę trzemy na tarce o małych oczkach.
Ser trzemy na tarce o dużych oczkach.
Rybę, marchewkę i ser mieszamy ze sobą.
Dodajemy jajka, mąkę, koncentrat pomidorowy i przyprawy.
Dokładnie mieszamy.
Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Łyżką wykładamy masę i lekko formujemy placuszki.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)