Sposób przygotowania:
Kokosowe tiramisu
Kawę zalewamy gorącą wodą, mieszamy i odstawiamy do ostudzenia. Żółtka przekładamy do miski, dosypujemy cukier puder i miksujemy na kogel-mogel.
Następnie dodajemy porcjami mascarpone i 3 łyżki wiórków kokosowych.
Miksujemy na gładki krem. Biszkopty moczymy w zimnej kawie i układamy na dnie małej blaszki. Na biszkopty kładziemy połowę masy i przykrywamy namoczonymi w kawie biszkoptami.
Na ciastkach rozsmarowujemy resztę kremu. Posypujemy wiórkami kokosowymi. Wstawiamy tiramisu do lodówki.
Gotowe będzie na drugi dzień.
Następnie dodajemy porcjami mascarpone i 3 łyżki wiórków kokosowych.
Miksujemy na gładki krem. Biszkopty moczymy w zimnej kawie i układamy na dnie małej blaszki. Na biszkopty kładziemy połowę masy i przykrywamy namoczonymi w kawie biszkoptami.
Na ciastkach rozsmarowujemy resztę kremu. Posypujemy wiórkami kokosowymi. Wstawiamy tiramisu do lodówki.
Gotowe będzie na drugi dzień.