Sposób przygotowania:
Kokosowo jagodowe babeczki
W jednej misce wymieszać obie mąki z proszkiem do pieczenia i cukrem oraz jagodami i wiórkami kokosowymi.
W drugiej jajka, mleko i olej a potem do płynnych wsypać suche. Wymieszać najlepiej widelcem.
12 papilotek włożyć do formy na babeczki i rozdzielić ciasto do foremek.
Babeczki piec 30 minut w 180 stopniach. Potem wyjąć babeczki z formy na kratkę i wystudzić.
Posypać cukrem pudrem.
W drugiej jajka, mleko i olej a potem do płynnych wsypać suche. Wymieszać najlepiej widelcem.
12 papilotek włożyć do formy na babeczki i rozdzielić ciasto do foremek.
Babeczki piec 30 minut w 180 stopniach. Potem wyjąć babeczki z formy na kratkę i wystudzić.
Posypać cukrem pudrem.