Sposób przygotowania:
Kokosowy smakołyk
Utrzeć masło z margaryną, wsypując po trochu cukier puder.
Do puszystej masy dodać sok z cytryny i wiórki kokosowe. Wymieszać i odstawić do lodówki. w maszynce do mięsa zemleć herbatniki, dodać cukier wymieszany z kakao oraz cukier waniliowy.
Wlać trochę wody, ciasto powinno pozostać dość gęste, wymieszać.
Na pergaminie uformować z ciasta kwadrat i rozsmarować na nim masę kokosową.
Zwinąć w rulon i wstawić do lodówki.
Do jedzenia nadaje się gdy stwardnieje.
Kroimy jak roladę.
Do puszystej masy dodać sok z cytryny i wiórki kokosowe. Wymieszać i odstawić do lodówki. w maszynce do mięsa zemleć herbatniki, dodać cukier wymieszany z kakao oraz cukier waniliowy.
Wlać trochę wody, ciasto powinno pozostać dość gęste, wymieszać.
Na pergaminie uformować z ciasta kwadrat i rozsmarować na nim masę kokosową.
Zwinąć w rulon i wstawić do lodówki.
Do jedzenia nadaje się gdy stwardnieje.
Kroimy jak roladę.