Sposób przygotowania:
Koktajle warzywno-owocowe
Koktajl z marchewki i mango.
Marchewkę, pomarańczę i mango umyć, obrać ze skórki, pokroić na mniejsze kawałki. Wsypać do blendera, dodać kostki lodu, wlać wodę kokosową, zmiksować.
Koktajl z buraka i malin.
Buraka i banana obrać, pokroić na kawałeczki, włożyć do blendera, wsypać umyte maliny i kostki lodu, wlać wodę kokosową, dokładnie zmiksować.
Koktajl ze szpinaku i jabłka.
Liście szpinaku umyć, jabłko i kiwi obrać, rozdrobnić. Wszystkie składniki włożyć do blendera, wlać sok z pomarańczy, dodać kostki lodu i zmiksować.
Tak przygotowane koktajle przelać do małych szklaneczek i od razu podawać.
Marchewkę, pomarańczę i mango umyć, obrać ze skórki, pokroić na mniejsze kawałki. Wsypać do blendera, dodać kostki lodu, wlać wodę kokosową, zmiksować.
Koktajl z buraka i malin.
Buraka i banana obrać, pokroić na kawałeczki, włożyć do blendera, wsypać umyte maliny i kostki lodu, wlać wodę kokosową, dokładnie zmiksować.
Koktajl ze szpinaku i jabłka.
Liście szpinaku umyć, jabłko i kiwi obrać, rozdrobnić. Wszystkie składniki włożyć do blendera, wlać sok z pomarańczy, dodać kostki lodu i zmiksować.
Tak przygotowane koktajle przelać do małych szklaneczek i od razu podawać.