Sposób przygotowania:
Kolorowe szaszłyki na surowo.
Parówki wyjąć z puszki i osączyć na sitku z zalewy.Pozostałe składniki jak warzywa,melon i listki melisy i natki oczyścić,opłukać,
osączyć,ser pokroić w kostkę,papryki,melona też,pomidorki i parówki koktajlowe można w całości nabijać na szpadki na przemian z innymi pokrojonymi składnikami.Szaszłyki ułożyć na dużym półmisku i udekorować listkami melisy i gałązkami natki zielonej.Posolić,posypać pieprzem.Podawać z dressingiem.
osączyć,ser pokroić w kostkę,papryki,melona też,pomidorki i parówki koktajlowe można w całości nabijać na szpadki na przemian z innymi pokrojonymi składnikami.Szaszłyki ułożyć na dużym półmisku i udekorować listkami melisy i gałązkami natki zielonej.Posolić,posypać pieprzem.Podawać z dressingiem.