Sposób przygotowania:
Kotleciki z gotowanego mięsa.
Tam gdzie gotowane mięso nie ma amatorów, takie kotleciki będą sposobem na jego wykorzystanie.Mięso obieramy ze skóry, tłuszczu wyciągamy kości i drobno kroimy. Dodajemy jajko, pokrojony szczypiorek oraz żółty ser, przegnieciony ząbek czosnku.Doprawiamy i wlewamy rosół lub wodę....dokładnie wyrabiamy. Formujemy kotleciki obtaczamy w bułce i smażymy.
![Kotleciki z gotowanego mięsa. Kotleciki z gotowanego mięsa.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-gotowanego-miesa-206982.jpg)
![Kotleciki z gotowanego mięsa. Kotleciki z gotowanego mięsa.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-gotowanego-miesa-206983.jpg)
![Kotleciki z gotowanego mięsa. Kotleciki z gotowanego mięsa.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-gotowanego-miesa-206984.jpg)