Sposób przygotowania:
Kotlety z kurek i komosy ryżowej
Komosę ryżową zalać wodą, posolić i ugotować do miękkości. Ostudzić. Kurki dokadnie oczyścić i wypłukać, pokroić. Cebulę drobno pokroić. Podsmażyć cebulę z kurkami.
Ostudzone wymieszać z komosą ryżową i jajkami, doprawić solą i pieprzem. Uformować dowolnej wielkości kotlety, obtoczyć w bułce tartej i usmażyć.
Ostudzone wymieszać z komosą ryżową i jajkami, doprawić solą i pieprzem. Uformować dowolnej wielkości kotlety, obtoczyć w bułce tartej i usmażyć.
![Kotlety z kurek i komosy ryżowej Kotlety z kurek i komosy ryżowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-kurek-i-komosy-ryzowej-585463.jpg)
![Kotlety z kurek i komosy ryżowej Kotlety z kurek i komosy ryżowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-kurek-i-komosy-ryzowej-585464.jpg)
![Kotlety z kurek i komosy ryżowej Kotlety z kurek i komosy ryżowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-kurek-i-komosy-ryzowej-585465.jpg)
![Kotlety z kurek i komosy ryżowej Kotlety z kurek i komosy ryżowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-kurek-i-komosy-ryzowej-585466.jpg)
Stenka
Dziękuję