Sposób przygotowania:
Krab Monte Christo
Okroić chleb ze skórki.
wymieszać mięso kraba z cebulą, selerem, majonezem i przyprawami.
Nałożyć jednakowe porcje nadzienia na 4 kromki chleba, na wierzchu położyć po 1 plastrze sera i przykryć drugą kromką.
Rozmącić jaja z mlekiem.
Rozgrzać masło na dużej patelni. Zanurzyć kanapki w rozmąconym jaju. Smażyć na maśle, aż się przyrumienią.
Podawać od razu
wymieszać mięso kraba z cebulą, selerem, majonezem i przyprawami.
Nałożyć jednakowe porcje nadzienia na 4 kromki chleba, na wierzchu położyć po 1 plastrze sera i przykryć drugą kromką.
Rozmącić jaja z mlekiem.
Rozgrzać masło na dużej patelni. Zanurzyć kanapki w rozmąconym jaju. Smażyć na maśle, aż się przyrumienią.
Podawać od razu