katarzynka455

katarzynka455

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1651]

Krakersy z pastą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Smaczna krakersowa przegryzka.

Krakersy z pastą

Składniki:

Krakersy z pastą

 

  • krakersy 1 op
  • jajka 3 szt
  • pasztet dowolny 2 małe opakowania
  • szczypiorek 1/2 pęczka
  • majonez 1-2 łyżki
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Krakersy z pastą
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy.Kroimy na połowy. Wyjmujemy żółtka i je rozkruszamy widelcem. Można pokroić też całe jajka. Szczypiorek myjemy i drobno kroimy. Można go zastąpić porem. Pasztet wykładamy na miseczkę, dodajemy resztę przygotowanych składników i mieszamy. Można dodać majonez i doprawić do smaku. Przygotowaną pastę nakładamy na krakersa i przyciskamy drugim krakersem.