Sposób przygotowania:
Krem czekoladowo-kokosowy.
Wiórki kokosowe wsypujemy na sucha patelnie i prażymy około 2-3 minut. Po uprażeniu wiórki wsypujemy do miksera i miksujemy.
Tabliczkę czekolady,żeby łatwiej było nam rozpuścić kroimy na małe kawałki. Czekoladę pokrojona przekładamy do garnka i rozpuszczamy na małym ogniu mieszając. Po rozpuszczeniu czekolady dodajemy 2 stołowe łyżki nutelli. Po rozpuszczeniu czekoladowa masę zdejmujemy z ognia. Do masy wsypujemy zmiksowane wiórki kokosowe i 2 małe łyżeczki likieru kokosowego. Całość mieszamy. Gotowy krem możemy dodać do ciasta.
Tabliczkę czekolady,żeby łatwiej było nam rozpuścić kroimy na małe kawałki. Czekoladę pokrojona przekładamy do garnka i rozpuszczamy na małym ogniu mieszając. Po rozpuszczeniu czekolady dodajemy 2 stołowe łyżki nutelli. Po rozpuszczeniu czekoladowa masę zdejmujemy z ognia. Do masy wsypujemy zmiksowane wiórki kokosowe i 2 małe łyżeczki likieru kokosowego. Całość mieszamy. Gotowy krem możemy dodać do ciasta.