Natala1210

Natala1210

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 770]

Krem Raffaello- do tortów

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

pyszny krem,do tortów,i na biszkopty.

Krem Raffaello- do tortów

Składniki:

Krem Raffaello- do tortów

 

  • 1litr słodkiej śmietany 18%,
  • 2tab.białej czekolady,
  • 4op.śnieżki light,
  • 30dag kokosu,
  • 1kieliszek wódki

Sposób przygotowania:

Krem Raffaello- do tortów
Śmietanę podgrzać i rozpuścić w niej czekolady,po ostudzeniu dodać do niej śnieżki i miksować na puszystą masę,dodać kokos i kieliszek wódki,wymieszać.Przekładać kremem torty,można też wyłożyć na biszkopt,schładzać całość w lodówce.

Tagi:

czekolada