Sposób przygotowania:
Krem z zielonego groszku
Warzywa wrzucamy do rosołu i gotujemy. Cebulę kroimy dość drobno i przesmażamy aż się zarumieni na odrobinie tłuszczu. Jak będzie ładna i rumiana wrzucamy do garnka z warzywami i gotujemy aż warzywa zmiękną. Odrobinę solimy, a resztę doprawimy na koniec. Gdy warzywa będą już miękkie wszystko dokładnie miksujemy i ostatecznie doprawiamy solą i pieprzem. Zupka naprawdę lubi czosnek i czarny pieprz.
![Krem z zielonego groszku Krem z zielonego groszku](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-z-zielonego-groszku-228578.jpg)
![Krem z zielonego groszku Krem z zielonego groszku](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-z-zielonego-groszku-228579.jpg)
![Krem z zielonego groszku Krem z zielonego groszku](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-z-zielonego-groszku-228580.jpg)
reanja
Ela Dz
Renia ja też nie, ale ta forma jest dla mnie zjadliwa. A co bardzo ważne sycąca :)
zufikowo
Ela Dz
Tak wiem hańba na moim podniebieniu:( :D