Kremowa zupa z fasolki szparagowej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zachecam do spróbowania.....

 Kremowa zupa z fasolki szparagowej

Składniki:

Kremowa zupa z fasolki szparagowej

 

  • 35 dkg chuda wołowina,
  • 20 dkg zielona fasolka szparagowa,
  • 1 szt średnia pietruszka,
  • 1 szt średnia marchewka,
  • 5 dkg Korzeń selera,
  • 1 szt zielona część małego pora,
  • do smaku kucharek SMAK WIOSNY,
  • do smaku przyprawa do zup KUCHAREK,
  • do smaku pieprz biały Prymat

Sposób przygotowania:

Kremowa zupa z fasolki szparagowej
Najpierw w garnku zagotowujemy wodę, wkładamy umyta i obrana marchewkę,mięso i gotujemy tak długo aż stanie sie miękkie.Potem dodajemy umyte i drobno pokrojone resztę warzyw. Gotujemy to na duzym ogniu 10 minut.Po 10 minutach wyciągamy mięso oraz marchewkę.Gdy mięso troszkę przestygnie kroimy je na mniejsze kawałki.Całą zupę dokładnie miksujemy i doprawiamy przyprawami do smaku. Przed podaniem układamy na zupie pokrojone mięso lub na oddzielnym talerzyku.