Sposób przygotowania:
Kremowka Kokosowa
Ciasto:
Z podanych skladnikow zagniesc ciasto. Rowno wylozyc blache.
Masa budyniowa:
Z calej porcji ugotowac budyn (jest dosyc gesty) i goracy wylewamy na surowe ciasto.
Masa kokosowa:
Margaryne rozpuscic , przestudzic.Ubic piane z bialek, dodac cukierubic az sie rozpusci. Do ubitych bialek dodac 2 zoltka,wiorki i dokladnie wymieszac. Na koniec dodac margaryne rozpuszczona. wymieszac. Mase kokosowa wylac na budyn. Piezcemy 40 minw nagrzanym piekarniku do tem 170 C. Smacznego.
Z podanych skladnikow zagniesc ciasto. Rowno wylozyc blache.
Masa budyniowa:
Z calej porcji ugotowac budyn (jest dosyc gesty) i goracy wylewamy na surowe ciasto.
Masa kokosowa:
Margaryne rozpuscic , przestudzic.Ubic piane z bialek, dodac cukierubic az sie rozpusci. Do ubitych bialek dodac 2 zoltka,wiorki i dokladnie wymieszac. Na koniec dodac margaryne rozpuszczona. wymieszac. Mase kokosowa wylac na budyn. Piezcemy 40 minw nagrzanym piekarniku do tem 170 C. Smacznego.