aginaa

aginaa

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1085]

kruche serduszka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszne kruche babeczki- serduszka

kruche serduszka Więcej zdjęć (3)

Składniki:

kruche serduszka

 

Sposób przygotowania:

kruche serduszka
Margarynę siekamy i wraz z żółtkami, mąką i cukrem zagniatamy ciasto. Ciasto musi być dobrze wyrobione. Następnie ciasto zagniatamy w kulkę i wkładamy do foliowej torebki. Umieszczamy w zamrażarce na 30 minut, Następnie wylepiamy foremkę silkonową z otworami w kształcie serduszek ciastem. Pieczemy około 20 minut w 180 stopniach. Dekorujemy czy chcemy.
kruche serduszka
Pyszne kruche babeczki w kształcie serduszek......
kruche serduszka
Pyszne kruche babeczki w kształcie serduszek......