Sposób przygotowania:
Kruszonka
Wszystkie składniki wymieszać razem i podzielić na 3 części:
1 warstwa biała na to nakładamy dżem i konfiturę
1 warstwa do białej masy dodajemy 3 łyżki kako następnie ścieramy na grubej tarce na warstwę 1 z powidłami.
3 warstwa ubijamy białka z 6 jaj i dodajemy ½ szklanki cukru
4 warstwa resztę ciasta ucieramy na tarce na warstwę pionową (ostatnią) Piec ok. 60 min w temp . ok. 200 st.C
.
Smacznego!
1 warstwa biała na to nakładamy dżem i konfiturę
1 warstwa do białej masy dodajemy 3 łyżki kako następnie ścieramy na grubej tarce na warstwę 1 z powidłami.
3 warstwa ubijamy białka z 6 jaj i dodajemy ½ szklanki cukru
4 warstwa resztę ciasta ucieramy na tarce na warstwę pionową (ostatnią) Piec ok. 60 min w temp . ok. 200 st.C
.
Smacznego!