Sposób przygotowania:
Kulki rafaello
1. Ugotować budyń na mleku, dodając cukier i wystudzić.
2. Dodać margarynę pokrojoną na kawałki i 3/4 wiórków kokosowych. Wymieszać aż margaryna całkowicie połączy się z budyniem.
3. Uformować z masy kulki, wkładając do każdej po migdale. Obtoczyć w odłożonych wiórkach. (Jeśli masa jest zbyt rzadka można ją wstawić do lodówki na 30-40 minut)
4. Kulki trzeba przechowywać w lodówce, żeby się nie rozpaćkały. ;)
2. Dodać margarynę pokrojoną na kawałki i 3/4 wiórków kokosowych. Wymieszać aż margaryna całkowicie połączy się z budyniem.
3. Uformować z masy kulki, wkładając do każdej po migdale. Obtoczyć w odłożonych wiórkach. (Jeśli masa jest zbyt rzadka można ją wstawić do lodówki na 30-40 minut)
4. Kulki trzeba przechowywać w lodówce, żeby się nie rozpaćkały. ;)
Natala1210