Sposób przygotowania:
Kurczak słodko- pikantny.
1.Kurczaka podsmażam na bardzo wysokiej temperaturze z jednej strony, przewracam na drugą i obficie polewam sosem Tao Tao. Gdy podsmaży się z drugiej znów go przewracam.
2.Mięso po 8-9 minutach puści sok.Smażę je nadal do ok. 12 minut, kiedy dolewam śmietankę.
3.Gdy śmietanka się zetnie posypuję obficie świeżo zmielonym pieprzem i po kolejnych 3 minutach, gdy zrobił się sos- podaję.
Podaję z warzywami- tutaj z kalafiorem gotowanym przez 5 minut z kurkumą i Magi.
2.Mięso po 8-9 minutach puści sok.Smażę je nadal do ok. 12 minut, kiedy dolewam śmietankę.
3.Gdy śmietanka się zetnie posypuję obficie świeżo zmielonym pieprzem i po kolejnych 3 minutach, gdy zrobił się sos- podaję.
Podaję z warzywami- tutaj z kalafiorem gotowanym przez 5 minut z kurkumą i Magi.