Sposób przygotowania:
Kurczak w marynacie z knorra
1 -Pałki z kurczaka obmyć pod wodą DOKŁADNIE USUNĄĆ SKÓRKĘ I PYPCIE JEŚLI SĄ ABY POTEM BYLO MOŻNA ZJEŚĆ ZE SMAKIEM
2- Posypać pałki z kurczaka marynatą naturalna do kurczaka z rozmarynem pieprzem cayenne z obu stron dokładnie nacieramy aby pzreszło smakiem i aromatem 3- Smażymy mieso z obu stron i dusimy je aby było mięciutkie nstepnie podsmażamy z nowu abby z kórka stała sie chrupiaca 4- Podajemy z ziemniakami i sałatką:)
2- Posypać pałki z kurczaka marynatą naturalna do kurczaka z rozmarynem pieprzem cayenne z obu stron dokładnie nacieramy aby pzreszło smakiem i aromatem 3- Smażymy mieso z obu stron i dusimy je aby było mięciutkie nstepnie podsmażamy z nowu abby z kórka stała sie chrupiaca 4- Podajemy z ziemniakami i sałatką:)
broman
iza.k
Ty nawet byś na to nie wpadł/a taka ważna i wyniosła osóbka z Ciebie!!
lalunia
Broman ale z ciebie kulturalna osóbka pogratulować normalnie :)
zewa
Broman pypcie to są takie małe twarde pałeczki, które zostają w skórze np. kurczaka i trzeba je usunąć, bo po np. upieczeniu nie wygląda to apetycznie jak takie małe coś sterczy.
Myślę, że jak należy wyjaśniłam.