lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Kurczak w marynacie z knorra

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Smaczne skorka chrupiąca polecam

Kurczak w marynacie z knorra Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Kurczak w marynacie z knorra

 

  • 8 pałek z kurczaka
  • 2 marynaty knorr do kurczaka z rozmarynem i pieprzem cayenne
  • olej

Sposób przygotowania:

Kurczak w marynacie z knorra
1 -Pałki z kurczaka obmyć pod wodą DOKŁADNIE USUNĄĆ SKÓRKĘ I PYPCIE JEŚLI SĄ ABY POTEM BYLO MOŻNA ZJEŚĆ ZE SMAKIEM

2- Posypać pałki z kurczaka marynatą naturalna do kurczaka z rozmarynem pieprzem cayenne z obu stron dokładnie nacieramy aby pzreszło smakiem i aromatem 3- Smażymy mieso z obu stron i dusimy je aby było mięciutkie nstepnie podsmażamy z nowu abby z kórka stała sie chrupiaca  4- Podajemy z ziemniakami i sałatką:)
Kurczak w marynacie z knorra
dokładnie otaczamy w marynacie pałki a potem na patelnie
Kurczak w marynacie z knorra
Wkladamy na rozgrzana patelnie pałki i smażymy z obu stron nastepnie dusimy