Sposób przygotowania:
Kuskus z sosem pomidorowo - musztardowym
Filet z kurczaka, opłukać, osuszyć i pokroić na plasterki. Pokropić odrobiną sosu maggi.
Na patelni rozgrzać olej i delikatnie zrumienić mięso z pokrojoną w kosteczkę cebulką.
Do mięsa dodać dwie łyżki musztardy francuskiej ,bulion, pastę pomidorową i paprykę konserwową pokrojoną w paseczki. Całość dusić na wolnym ogniu, do odparowania bulionu.
Doprawić solą i pieprzem, podawać z kaszą lub makaronem.
Na patelni rozgrzać olej i delikatnie zrumienić mięso z pokrojoną w kosteczkę cebulką.
Do mięsa dodać dwie łyżki musztardy francuskiej ,bulion, pastę pomidorową i paprykę konserwową pokrojoną w paseczki. Całość dusić na wolnym ogniu, do odparowania bulionu.
Doprawić solą i pieprzem, podawać z kaszą lub makaronem.