Sposób przygotowania:
Brzoskwiniowo - kurczakowa sałatka
Fileta pukamy, osuszamy i kroimy w kostkę. Tak przygotowane doprawiamy do smaku pieprzem , solą i tymiankiem. Gotowego smażymy do miękkości i studzimy. Brzoskwinie odsączmy z soku i kroimy w plasterki.
Orzechy delikatnie siekamy. Sałatę myjemy, osuszamy i delikatnie rwiemy na mniejsze części.
Tak przygotowane składniki łączymy ze sobą. Porcjujemy na talerze. Wierz posypujemy delikatnie kiełkami.
Całość polewamy oliwą z oliwek i ewentualnie doprawiamy (jeśli filet jest dobrze doprawiony sałatki nie trzeba dodatkowo oprószać przyprawami).
Orzechy delikatnie siekamy. Sałatę myjemy, osuszamy i delikatnie rwiemy na mniejsze części.
Tak przygotowane składniki łączymy ze sobą. Porcjujemy na talerze. Wierz posypujemy delikatnie kiełkami.
Całość polewamy oliwą z oliwek i ewentualnie doprawiamy (jeśli filet jest dobrze doprawiony sałatki nie trzeba dodatkowo oprószać przyprawami).