Sposób przygotowania:
Lody czekoladowe z amaretto
Mocno schłodzoną śmietanę ubijam z cukrem pudrem, pod koniec ubijania dodaję 200 ml mleczka czekoladowego ,ubijam jeszcze chwilkę.
Masę wlewam do włączonej maszynki do lodów, ( miskę mroziłam ponad 24 godziny)podczas mieszania wlewam syrop amaretto, lody mieszały się 35 minut, po tym czasie były gotowe do podania.
Masę wlewam do włączonej maszynki do lodów, ( miskę mroziłam ponad 24 godziny)podczas mieszania wlewam syrop amaretto, lody mieszały się 35 minut, po tym czasie były gotowe do podania.
zewa
zbysiowa
Tak, z tym miejscem jest najgorzej:)
mysza75
zbysiowa
Częstuj się Madziu:)
monikaT83
zbysiowa
Dokładnie;))
edytaha
zbysiowa
Się zrobi Edytko :D