Jarzębina

Robił ktoś z Was przetwory z jarzębiny? W ogrodzie mojej cioci pięknie obrodziła i jest już śliczna mega czerwona. Zastanawiam się nad "zapakowaniem" jej do słoików. Niestety nie wiem jak się za to zabrać i czy gra warta jest świeczki.

Domowe sezamki

Co będzie lepsze do przygotowania domowych sezamków? Mam dwa przepisy. W jednym jest miód plus trochę cukru, a w drugim sam cukier. Które będzie się lepiej robiło? To mój pierwszy raz z tymi łakociami i wolałabym nie dać plamy

Dżemy z dyni

Jak robicie dżem z dyni? Pieczecie ją najpierw czy może robicie taki dżem jak z owoców? Nidy nie robiłam takiego dżemu stąd moje wątpliwości co do jego przygotowania.

Odp: Domowe likiery

Możesz zrobić z różnych cukierków Pyszna jest z kukułek, lodowych, owocowych i innych

Sos żurawinowy

Do czego używacie sosu żurawinowego? Do jakich mięs najbardziej pasuje?

Odp: Odp: Odp: Pestka z awokado

jadzka30 napisał(a): Ja poczekałam, aż przeschnie jak każde nasiona. Zasadziłam i też czekam na efekty

I jak sadzonka? Urosła Ci?

Odp: Odp: Pestka z awokado

B.Sadowska80 napisał(a): A ja powiem tyle - uwielbiam awokado, a zwłaszcza pastę z awokado na grzankach. Pozdrawiam serdecznie

Jak smakuje taka pestka? Nigdy jej nie jadłam. Zazwyczaj trafia do kosza

Odp: Dzień Dobry

Loren83 napisał(a): Witam wszystkich użytkowników , jestem nowa i zaczynam przygodę razem z Wami

Witaj Miło Cię poznać Zapraszamy do ploteczek

Odp: Witam się i ja

mortadelka napisał(a): Czesc wszystkim z tej strony mortadelka

Miło Cię poznać Witaj w naszym gronie Zapraszamy do ploteczek