Odp: Domowe likiery
- Forum: Domowe likiery
Możesz zrobić z różnych cukierków Pyszna jest z kukułek, lodowych, owocowych i innych
Staż w Gotujmy: 2951 dni
Miasto: -
Możesz zrobić z różnych cukierków Pyszna jest z kukułek, lodowych, owocowych i innych
Do czego używacie sosu żurawinowego? Do jakich mięs najbardziej pasuje?
jadzka30 napisał(a): Ja poczekałam, aż przeschnie jak każde nasiona. Zasadziłam i też czekam na efekty
I jak sadzonka? Urosła Ci?
B.Sadowska80 napisał(a): A ja powiem tyle - uwielbiam awokado, a zwłaszcza pastę z awokado na grzankach. Pozdrawiam serdecznie
Jak smakuje taka pestka? Nigdy jej nie jadłam. Zazwyczaj trafia do kosza
Patrycja Żydek napisał(a):
Witamy na Gotujmy Bardzo miło Cię poznać Zapraszamy do ploteczek
Loren83 napisał(a): Witam wszystkich użytkowników , jestem nowa i zaczynam przygodę razem z Wami
Witaj Miło Cię poznać Zapraszamy do ploteczek
mortadelka napisał(a): Czesc wszystkim z tej strony mortadelka
Miło Cię poznać Witaj w naszym gronie Zapraszamy do ploteczek
Super. Dzięki za cenne informacje i ten link do deseru. Z chęcią go przetestuję
U nas pada i wieje. Pogoda iście barowa.
Z jakiej ryby najlepiej zrobić rybne paluszki? Potrzebuję taką, która nie będzie się rozpadała przy smażeniu. Macie jakiś pomysł?