Odp: Tort lalka
- Forum: Tort lalka
Wypróbuję w misce. Mam jeszcze jakiś miesiąc na dopracowanie więc jak coś nie pójdzie z miską to zrobię dwa biszkopty i pobawię się w przycinanie
Staż w Gotujmy: 2951 dni
Miasto: -
Wypróbuję w misce. Mam jeszcze jakiś miesiąc na dopracowanie więc jak coś nie pójdzie z miską to zrobię dwa biszkopty i pobawię się w przycinanie
Czego używacie do przygotowania spódnicy w torcie lalka? Widziałam formy na taki tort, ale cena powala. Jak zrobić taki tort nie wydając ponad 100 zł?
Co zrobić, żeby skórka udek z kurczaka podczas pieczenia pięknie się zarumieniła? Moje choć są smaczne zawsze są blade.
Dzięki za propozycję. Wypróbuję do jutrzejszego obiadu
Czemu mąka orkiszowa jest tak strasznie droga? Myślałam że upiekę ciasto z takiej mąki, ale cena skutecznie mnie odstraszyła.
Ja kroję nożem. Niestety mega cienkie nie są ale co zrobić Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
U nas piękna słoneczna aura choć wiał lodowaty wiatr, który ułatwiał życie w słońcu
yeschef.blog napisał(a): Skórkę warto smarować wodą z solą kilkakrotnie podczas pieczenia lub w połowie pieczenia marynatą z dodatkiem miodu. Świetnie sprawdza się również funkcja rożna w piekarniku.
Ile soli na ile wody dajesz?
Udało Wam się kiedyś zrobić zdjęcie zjawisku świetlnemu zwanemu błyskawicą? Ja ile razy bym nie próbowała i tak mi się nie udaje:/
U nas pięknie i słonecznie. Mam taką cichą nadzieję, że taka pogoda będzie przez całe wakacje