Odp: Odp: Odp: Herbata z pokrzywy
- Forum: Herbata z pokrzywy
A mi się lata temu w jednej torebce herbaty owocowej gąsienica trafiła. Było ją widać dopiero po zalaniu torebki wrzątkiem. Teraz kupuję sypane herbaty owocowe
Staż w Gotujmy: 3083 dni
Miasto: -
A mi się lata temu w jednej torebce herbaty owocowej gąsienica trafiła. Było ją widać dopiero po zalaniu torebki wrzątkiem. Teraz kupuję sypane herbaty owocowe
Co w Waszej rodzinie jest bardziej celebrowane - urodziny czy imieniny?
Co lepsze do dań chińskich?
Jaka wędlina będzie najlepsza do przygotowania sałatki jarzynowej z wędliną?
Kilka dni było całkiem całkiem. Teraz trochę się pogoda zepsuła, ale nie ma co narzekać, bo jeszcze niedawno była zima
lukrowanepierniczki napisał(a): Co zrobić żeby szyszki z ryżu preparowanego nie były twarde i zbite? Kolejny raz mi takie wyszły Robiłam je setki razy a ostatnio mi nie wychodzą
Co z takich kamiennych szyszek zrobić?
A może to wina krówek? Jak robicie szyszki to kupujecie takie kruche czy ciągnące się?
mocsłodkości napisał(a): Mąż kupił mega ostry wręcz parzący ketchup. Nikt nie chce go jeść. Do czego można go wykorzystać?
Ja marynuję w nim mięso, które piekę potem w piekarniku Jest pycha
biedroneczki napisał(a): Co zrobić i jak gotować parówki, by te nie pękały?
A gotujesz cienkie parówki czy takie grube?
KogelMogel2 napisał(a): To zależy co dokładnie robisz, Jak np chińskie danie z kurczakiem to najlepszy według mnie będzie ryż. I to najlepiej basmati albo paraboiled. Z curry dobrze by było jakbys go podał. A makaron to bardziej do włoskich dań , tutaj bardzo dobre są te z Arrighi jak już.
Super. Bardzo Ci dziękuję za radę.
Są u Was bociany? U nas jeszcze nie ma :/ Jest za to masa szpaków. Normalnie szpak na szpaku.