Foto książka
- Forum: Foto książka
Robił ktoś z Was foto książkę? Zastanawiam się czy jest to gra warta świeczki i czy osoba, którą obdarujemy taką książką będzie zadowolona czy raczej zawiedziona.
Staż w Gotujmy: 2939 dni
Miasto: -
Robił ktoś z Was foto książkę? Zastanawiam się czy jest to gra warta świeczki i czy osoba, którą obdarujemy taką książką będzie zadowolona czy raczej zawiedziona.
Jak robicie babkę majonezową to pieczecie ją z termoobiegiem czy góra dół?
Dzięki za informację. W weekend zabieram się za babkę majonezową. Trzymajcie kciuki żeby mi wyszła
A u nas śniegu niewiele. Jest mroźno i co jakiś czas coś z nieba leci ale za mało, żeby warstwa puchy się powiększyła;
Nie schładzałam ciasta, bo nie było takiego zapisu w przepisie. Myślisz, że to mogło być przyczyną tego, ze ciastka tak bardzo się rozlały?
ciasteczka napisał(a): Mam problem. Gotowałam puszkę z mlekiem skondensowanym 2,5 godziny. Zawsze tak gotuję i wszystko jest super, a tym razem zamiast karmelu mam mleko z lekko zmienionym kolorem. Co mogło pójść nie tak?
A nie lepiej i bezpieczniej kupić już gotową masę krówkową?
Macie przepis na faworki na piwie?
Ma ktoś przepis na domowej roboty ciasto francuskie?
misia5 napisał(a): robaczek napisał(a): Ma ktoś przepis na domowej roboty ciasto francuskie?
Tutaj masz przepis na takie właśnie ciasto https://gotujmy.pl/domowe-ciasto-francuskie,przepisy-wypieki-przepis,216671.html
Dzięki za przepis. "Troszkę" czasochłonny, ale wart tego, bo takie domowe ciasto jest o niebo lepsze od kupnego
Co dodają do smalcu, który można kupić w sklepach? Niby jest biały. Niby składniki jasne. Tylko ten zapach taki inny. Jakieś pomysły?