Sposób przygotowania:
Magiczna zupa kukurydziana - Dieta 1200 kalorii
1. Włoszczyznę obieramy, myjemy i zalewamy wodą.
2. Paprykę oczyszczamy, myjemy i kroimy w kostkę. Smażymy na łyżce oleju i wrzucamy do włoszczyzny.
3. Mięso również dodajemy do zupy.
4. Na końcu wrzucamy kukurydzę i przyprawy i gotujemy około 1/2 godziny.
5. Gdy warzywa będą miękkie wyciągamy ziele angielskie, liście laurowe i mięso, a zupę miksujemy na gładki krem.
6. Podajemy z jogurtem i pietruszką.
2. Paprykę oczyszczamy, myjemy i kroimy w kostkę. Smażymy na łyżce oleju i wrzucamy do włoszczyzny.
3. Mięso również dodajemy do zupy.
4. Na końcu wrzucamy kukurydzę i przyprawy i gotujemy około 1/2 godziny.
5. Gdy warzywa będą miękkie wyciągamy ziele angielskie, liście laurowe i mięso, a zupę miksujemy na gładki krem.
6. Podajemy z jogurtem i pietruszką.