Sposób przygotowania:
Makaron razowy z pstrągiem i pieczarkami
Filet z pstrąga gotujemy na parze solimy do smaku. Ugotowane mięso kroimy na kawałki. Cebulę obieramy z łupiny. Makaron razowy gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Marchewkę obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę. Groszek mrożony przelewamy wodą i odsączamy. Pieczarki oczyszczamy np za pomocą pędzelka , kroimy w plasterki , cebule siekamy. Na patelni rozpuszczamy masło i podsmażamy cebulkę. Dodajemy pokrojone pieczarki. Marchewkę z groszkiem gotujemy w osolonej wodzie ok 6 min. Odcedzamy i dajemy na patelnie do pieczarek. Chwilę smażymy.Na patelnie do warzyw dajemy ugotowany makaron. Mieszamy . doprawiamy do smaku sosem sojowym , solą morską i pieprzem. Na koniec dodajemy kawałki pstrąga . Lekko mieszamy i podajemy.