Sposób przygotowania:
Makaron z fasolką i pomidorami
Najpierw gotuję makaron. Osobno gotuje fasolkę szparagową w osolonej wodzie. Odsączam ugotowany makaron oraz fasolkę.
Na patelni rozpuszczam masło, dodaje bułkę tartą, czekam aż się ładnie połączą. Do miski wrzucam makaron, fasolkę i polewam zrumienioną bułką z masłem, mieszam.
Ewentualnie przyprawiam do smaku solą i pieprzem. Od razu podaję z pomidorami obranymi i pokrojonymi na cząstki.
Danie smakuję najlepiej na ciepło, ale i na zimno jest pyszne.
Na patelni rozpuszczam masło, dodaje bułkę tartą, czekam aż się ładnie połączą. Do miski wrzucam makaron, fasolkę i polewam zrumienioną bułką z masłem, mieszam.
Ewentualnie przyprawiam do smaku solą i pieprzem. Od razu podaję z pomidorami obranymi i pokrojonymi na cząstki.
Danie smakuję najlepiej na ciepło, ale i na zimno jest pyszne.