Sposób przygotowania:
Makaron z kaszanką
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę zeszklić na maśle, po chwili dodać obrany i posiekany czosnek. Podsmażyć.
Kaszankę pokroić w kostkę i wrzucić do cebuli, podsmażyć.
Do kaszanki dodać ugotowany makaron i wymieszać chwile smażyć, ewentualnie doprawić do smaku. Przełożyć na talerze i posypać startym żółtym serem.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę zeszklić na maśle, po chwili dodać obrany i posiekany czosnek. Podsmażyć.
Kaszankę pokroić w kostkę i wrzucić do cebuli, podsmażyć.
Do kaszanki dodać ugotowany makaron i wymieszać chwile smażyć, ewentualnie doprawić do smaku. Przełożyć na talerze i posypać startym żółtym serem.