Sposób przygotowania:
Makaron z potrawką z parówek
Makaron gotuję zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu.
Cebulę obieram i kroję w niewielką kosteczkę, po czym podsmażam na rozgrzanym tłuszczu na patelni. Parówki obieram z osłonek. Następnie dodaję pokrojone w plasterki parówki. Smażę całość na średnim ogniu. Następnie dodaję sparzone i pokrojone w kostkę pomidory, koncentrat, ketchup oraz przyprawy.
Duszę wszystko na średnim ogniu około 10 minut. Na ugotowany makaron wykładam potrawkę z parówek i od razu podaję.
Cebulę obieram i kroję w niewielką kosteczkę, po czym podsmażam na rozgrzanym tłuszczu na patelni. Parówki obieram z osłonek. Następnie dodaję pokrojone w plasterki parówki. Smażę całość na średnim ogniu. Następnie dodaję sparzone i pokrojone w kostkę pomidory, koncentrat, ketchup oraz przyprawy.
Duszę wszystko na średnim ogniu około 10 minut. Na ugotowany makaron wykładam potrawkę z parówek i od razu podaję.