Sposób przygotowania:
Makaron z ziołami i pistacjami.
Makaron rozpakować,wrzucić na gotującą się osoloną wodę,doda-
-jąc kapkę oleju,by makaron się nie sklejał.Ugotować "al dente",od-
-cedzić,przelać na durszlaku zimną wodą i przełożyć makaron na
talerze,posypując świeżymi listkami bazylii i oregano oraz rozłupa-
-nymi i posiekanymi pistacjami.Wstążki można uformować w gniaz-
-dka za pomocą widelca lub łyżki do spaghetti.Skropić oliwą ziołową.
-jąc kapkę oleju,by makaron się nie sklejał.Ugotować "al dente",od-
-cedzić,przelać na durszlaku zimną wodą i przełożyć makaron na
talerze,posypując świeżymi listkami bazylii i oregano oraz rozłupa-
-nymi i posiekanymi pistacjami.Wstążki można uformować w gniaz-
-dka za pomocą widelca lub łyżki do spaghetti.Skropić oliwą ziołową.