Sposób przygotowania:
Makaron ze szpinakiem i śmietaną
Makron gotuję wg wskazówek na opakowaniu. Odcedzam.
Mięso myję i kroje w paski, posypuję obficie przyprawą do kurczaka, polewam olejem i mieszam. Odstawiam w zimne miejsce na pół godziny.
Po tym czasie obsmażam i odkładam , nakrywając aby nie stygło.
Na tej samej patelni duszę szpinak aż się rozmrozi, do gotowego dodaję kawałki obsmażonego mięsa. Doprawiam solą ziołową, czosnkiem i świeżo zmielonym pieprzem.
Na talerze wykładam makaron i polewam go szpinakiem z kurczakiem.
Mięso myję i kroje w paski, posypuję obficie przyprawą do kurczaka, polewam olejem i mieszam. Odstawiam w zimne miejsce na pół godziny.
Po tym czasie obsmażam i odkładam , nakrywając aby nie stygło.
Na tej samej patelni duszę szpinak aż się rozmrozi, do gotowego dodaję kawałki obsmażonego mięsa. Doprawiam solą ziołową, czosnkiem i świeżo zmielonym pieprzem.
Na talerze wykładam makaron i polewam go szpinakiem z kurczakiem.
2milutka
zbysiowa
Częstuj się Agatko, smacznego:)
edytaha
zbysiowa
Dobrze:D