Sposób przygotowania:
Malinowe babeczki
KROK 1 Maliny rozmrozić i osączyć.Jajka, cukier i 1 torebkę cukru waniliowego utrzyj na gęstą, kremową masę. Twaróf utrzyj z twarożkiem, skórką cytrynową i 10 dag śmietanki kremówki. Dosyp budyń i kaszkę - wymieszaj. Połącz z pastą jajeczną. KROK 2 Dwanaście foremek do babeczek wyłóż papierowymi foremkami. Napełnij ciastem i malinami (około 15 dag). Piecz 45 - 50 minut w temperaturze 175 stopni. Wyjmij, ostudź. Zmiksuj 15 dag malin, przetrzyj przez sitko. Wymieszaj z cukrem pudrem. KROK 3 Ubij resztę śmietanki, dosypując cukier waniliowy. Przełóż do szprycy do dekorowania tortów. Wyciśnij po porcji śmietanki na każdą z babeczek. Polej odrobiną sosu malinowego. Udekoruj pozostałymi całymi malinami. Zajadać ze smakiem:)
Gość
Justyna33
sandra200