Sposób przygotowania:
Marchewkowe ciasteczka
Do miski wsypać suche składniki, dodać marchewkę startą na drobnych oczkach i wymieszać.
Potem wlać stopione i wystudzone masło i zagnieść ciasto.
Blachę z wyposażenia kuchenki wyłożyć papierem do pieczenia i formować kulki ciasta większe od orzecha włoskiego.
Układać je na papierze, robiąc odstępy i lekko spłaszczać.
Ciasteczka piec około 15-20 stopni w zależności od wielkości ciasteczek.
Upieczone wystudzić na kratce.
Potem wlać stopione i wystudzone masło i zagnieść ciasto.
Blachę z wyposażenia kuchenki wyłożyć papierem do pieczenia i formować kulki ciasta większe od orzecha włoskiego.
Układać je na papierze, robiąc odstępy i lekko spłaszczać.
Ciasteczka piec około 15-20 stopni w zależności od wielkości ciasteczek.
Upieczone wystudzić na kratce.
SylaUla