Sposób przygotowania:
Kruche ciasteczka marchewkowe
1. Marchewkę obieramy, myjemy i dokładnie osuszamy, następnie ścieramy na tarce o drobnych oczkach.
2. Z podanych składników zagniatamy ciasto, następnie odrywamy kawałki, formujemy kulki, następnie każdą kulkę spłaszczamy, widelcem robimy wzorek i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
3. Ciasteczka pieczemy w temperaturze 180 stopni, przez około 25 minut do zrumienienia.
*Z przepisu wychodzi około 15 ciasteczek.
2. Z podanych składników zagniatamy ciasto, następnie odrywamy kawałki, formujemy kulki, następnie każdą kulkę spłaszczamy, widelcem robimy wzorek i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
3. Ciasteczka pieczemy w temperaturze 180 stopni, przez około 25 minut do zrumienienia.
*Z przepisu wychodzi około 15 ciasteczek.
ciasteczka
Babeczka35
Polecam, mnie one smakowały :)
Czekoladka 2