Sposób przygotowania:
Masa żółtkowa z czekoladkami z brandy.
Cukierki wypakować i odważyć na wadze kuchennej część z tego.
Potem pokroić i zmiażdżyć w garnuszku na miazgę.Żółtka oddzielić od białek,a jedno jajo dodać w całości do miski i ucierać
na parze z cukrem i masłem do białości.Skropić sokiem z jednej cytryny bez pestek,a na koniec dodać miazgę z pralinek z brandy.
Wymieszać,zestawić i ostudzić.Wstawić naczynie z masą do lodówki na pół godziny.Potem wyjąć i przekładać masą krążki
biszkoptowe lub inne ciasta.
Potem pokroić i zmiażdżyć w garnuszku na miazgę.Żółtka oddzielić od białek,a jedno jajo dodać w całości do miski i ucierać
na parze z cukrem i masłem do białości.Skropić sokiem z jednej cytryny bez pestek,a na koniec dodać miazgę z pralinek z brandy.
Wymieszać,zestawić i ostudzić.Wstawić naczynie z masą do lodówki na pół godziny.Potem wyjąć i przekładać masą krążki
biszkoptowe lub inne ciasta.