Sposób przygotowania:
Mielone z cebulkąETAP 1:
![Mielone z cebulką Mielone z cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/mielone-z-cebulka-565252.jpg)
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawimy solą, papryką, majerankiem. Następnie wsypujemy bułkę tartą, wlewamy śmietanę i dokładnie mieszamy.
2. Z masy mięsne robimy kulki, rozpłaszczamy je dłonią i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu układamy w naczyniu.
ETAP 2:
![Mielone z cebulką Mielone z cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/mielone-z-cebulka-565253.jpg)
3. Cebule obieramy kroimy w krążki, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Sos myśliwski rozrabiamy w połowie szklanki wody i łączymy z cebulę. Chwilkę gotujemy aż sos się zrobi gęsty.
ETAP 3:
5. Następnie nakładamy na wierzch każdego kotleta.
6. Danie gotowe.
7. Smacznego.