Sposób przygotowania:
Kotlety mielone z wołowiny
Cebulkę kroję w kostkę i przysmażam na oliwie. Dodaję przeciśnięty przez praskę czosnek. Do mięsa dodaję cebulę, jajko, bułkę tartą, przyprawy oraz 3 łyżki ketchupu pikantnego. Całość mieszam ze sobą. Tworzę jednolitą masę. Formuję kotlety w wielkości dłoni. Kotlety obtaczam w bułce tartej. Na rozgrzanej patelni wlewam olej. Na rozgrzanym oleju smażę kotlety aż będą złote.
![Kotlety Mielone z Wołowiny Kotlety Mielone z Wołowiny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-mielone-z-wolowiny-379599.jpg)
![Kotlety Mielone z Wołowiny Kotlety Mielone z Wołowiny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-mielone-z-wolowiny-379600.jpg)
![Kotlety Mielone z Wołowiny Kotlety Mielone z Wołowiny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-mielone-z-wolowiny-379601.jpg)
![Kotlety Mielone z Wołowiny Kotlety Mielone z Wołowiny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-mielone-z-wolowiny-379602.jpg)