Sposób przygotowania:
Mięsny obiadek
Mięso płuczemy, mielimy. Boczek, kiełbasę kroimy w kostkę. Dodajemy do mięsa smażonego już na tłuszczu. Dodajemy cebulę obraną i pokrojoną w kostkę. Następnie wyciskamy czosnek przez praskę. Paprykę i ogórek kroimy w kostkę. Dodajemy do mięsa. Do smaku dodajemy sól, pieprz majeranek i zioła prowansalskie.Dodajemy opłukany posiekany koper, i natkę. Mieszamy.
![Mięsny obiadek Mięsny obiadek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/miesny-obiadek-200742.jpg)
![Mięsny obiadek Mięsny obiadek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/miesny-obiadek-200743.jpg)
![Mięsny obiadek Mięsny obiadek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/miesny-obiadek-200744.jpg)
![Mięsny obiadek Mięsny obiadek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/miesny-obiadek-200745.jpg)