piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Mięso zawijane z fasolką

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pyszny obiad na każdą okazję

Mięso zawijane z fasolką

Składniki:

Mięso zawijane z fasolką

 

 

Sposób przygotowania:

Mięso zawijane z fasolką
Fasolkę dobrze umyć , odciąć końcówki i przełamać na mniejsze części ,włożyć do osolonej wody i gotować aż będzie miękka. Po ugotowaniu wyłożyć z wody. Mięso dobrze umyć i pokroić w plastry,doprawić solą i pieprzem , na każdy plaster mięsa układać kilka fasolek wcześniej ugotowanych i zawinąć , można owinąć nicią bawełnianą by się nie odwijały. Mięso kładziemy na rozgrzanej oliwie na patelni i smażymy aż będzie gotowe. Następnie wyjmujemy na talerztk i polewamy sosem np czosnkowym .