Sposób przygotowania:
Mini muffinki z brzoskwiniami
Masło roztopić i wystudzić. Składniki suche czyli mąkę , cukier i proszek do pieczenia wymieszać w jednej misce.
Składniki mokre czyli wystudzone masło ,mleko i jajko wymieszać w drugiej misce. Brzoskwinie sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić w większe kawałki.
Zawartości obu misek wymieszać ze sobą dokładnie. Ciasto nakładać do silikonowych foremek.
Na wierzch wyłożyć brzoskwinie.
Piec przez 20 minut w temperaturze 190 stopni .
Składniki mokre czyli wystudzone masło ,mleko i jajko wymieszać w drugiej misce. Brzoskwinie sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić w większe kawałki.
Zawartości obu misek wymieszać ze sobą dokładnie. Ciasto nakładać do silikonowych foremek.
Na wierzch wyłożyć brzoskwinie.
Piec przez 20 minut w temperaturze 190 stopni .