Sposób przygotowania:
Miodowe kostki
Ciasto:
Miękką margarynę utrzeć z cukrem na gładką masę , dodać jajko , mleko , miód mąkę z proszkiem do pieczenia - wszystko dokładnie utrzeć. Ciasto wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia , wyrównać powierzchnie i wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec ok 25 minut. Ostudzić.
Polewa:
Margarynę roztopić , dodać cukier puder , kakao i mleko mieszać żeby się nie przypaliło. Gotować ok 2-3 minutki.
Przygotowanie:
Ciasto pokroić na kwadraty, obtaczać w polewie i kokosie.
Polewę trzeba co jakiś czas podgrzewać.
Miękką margarynę utrzeć z cukrem na gładką masę , dodać jajko , mleko , miód mąkę z proszkiem do pieczenia - wszystko dokładnie utrzeć. Ciasto wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia , wyrównać powierzchnie i wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec ok 25 minut. Ostudzić.
Polewa:
Margarynę roztopić , dodać cukier puder , kakao i mleko mieszać żeby się nie przypaliło. Gotować ok 2-3 minutki.
Przygotowanie:
Ciasto pokroić na kwadraty, obtaczać w polewie i kokosie.
Polewę trzeba co jakiś czas podgrzewać.