gosia p.

gosia p.

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1329]

Mizeria Gosi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Mizeria ze szczypiorkiem...

Mizeria Gosi Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Mizeria Gosi

 

Sposób przygotowania:

Mizeria Gosi
Ogórki dokładnie myjemy i obieramy. Następnie trzemy na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek płuczemy, drobno siekamy i przekładamy do ogórków. Dodajemy cztery łyżki kwaśnej śmietany. Całość dokładnie mieszamy i przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą do sałatek. Gotową mizerie przekładamy do małych miseczek. Podajemy jako dodatek do obiadu.
Mizeria Gosi
Ogórki dokładnie myjemy i obieramy. Następnie trzemy na tarce o dużych oczkach.
Mizeria Gosi
Szczypiorek płuczemy, drobno siekamy i przekładamy do ogórków.
Mizeria Gosi
Dodajemy cztery łyżki kwaśnej śmietany. Całość dokładnie mieszamy i przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą do sałatek.