Sposób przygotowania:
mleczna pianka
Biszkopt:
Białka ubić na sztywno, dodać cukier, żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszać. Upiec.
Masa budyniowa:
w szklance mleka rozpuścić mąki i żółtka, resztę mleka zagotować z cukrem, wlać budyń i wymieszać. Wystudzić. Wystudzony budyń utrzeć zKasią,
Pianka:
Żelatynę rozpuścić w wodzie, białka ubić na sztywno, dodać cukier i żelatynę, wymieszać.
Biszkopt
Masa budyniowa
Pianka
Polewa czekoladowa
Kokos
Białka ubić na sztywno, dodać cukier, żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszać. Upiec.
Masa budyniowa:
w szklance mleka rozpuścić mąki i żółtka, resztę mleka zagotować z cukrem, wlać budyń i wymieszać. Wystudzić. Wystudzony budyń utrzeć zKasią,
Pianka:
Żelatynę rozpuścić w wodzie, białka ubić na sztywno, dodać cukier i żelatynę, wymieszać.
Biszkopt
Masa budyniowa
Pianka
Polewa czekoladowa
Kokos