Sposób przygotowania:
mleczna pianka cytrynowe
Upieczony biszkopt oziębić i wyrównać. Galaretki kolorowe(każdą oddzielnie) rozpuścić w 1/2 szklance wody i i po lekkim ostudzeniu wylać na głęboki talerz i odstawić do zastygnięcia.Następnie każdą pokroić w kostki,nie za małe.Owoce jeśli mają być to odcedzić i pokroić w kostkę. Galaretkę cytrynową razem z żelatyną namoczyć w szklance wody i pozostawić do napęcznienia.Po ok.5 minutach podgrzać i rozpuścić.Następnie oziębić . Śmietanę ubić na sztywno i dodać do niej zimną galaretkę cytrynową i od razu wsypać kostki galaretki i owoców. Wylać całość na biszkopt, Całość wyrównać i odstawić do zastygnięcia.Następnie rozpuścić galaretkę limonkową .W międzyczasie na zimnej masie ułożyć rodzynki i owoce.Zalać galaretką i odstawić do zastygnięcia. Oczywiście nie musi być tu smak cytrynowy,można robić wg upodobania.
BEEA123
BEEA123
A.B.
Sarenka
kinga
Natala1210
czekoladka145